5.png

Werkkracht bij kanker®

‘Overigens coachte Re-turn ook thuis, dat vind ik een groot pluspunt. Want als werkgever heb je zo veel impact niet, terwijl ook iemands privéleven volledig op z’n kop staat.”

Kanker is een lastig thema. Het gaat over leven en dood, terwijl het werk van alledag gewoon doorgaat. Logisch dat u voortdurend schippert tussen zakelijk en voorzichtig. ‘Kan ik die projectvraag wel stellen, nu m’n werknemer in de behandelingen zit?’ ‘Hoe vertel ik iemand die moe is dat hij aan het werk moet?’ En laten we eerlijk zijn, misschien bent u soms ook bang voor de toekomst. Want ja, met die ene zieke buurvrouw of vriend kwam het uiteindelijk ook niet meer goed... Of hoe reageren collega’s straks, als mijn medewerker weer op de werkvloer verschijnt?

Met Werkkracht bij kanker® ondersteunt Re-turn u en uw werknemer bij alle fasen van het ziekteproces. 

Werkkracht bij kanker® is de unieke, door Re-turn zelf ontwikkelde en beproefde methode waarbij mensen met kanker in 7 stappen re-integreren in werk.

Stap 1 van de Werkkracht bij kanker® methode is een quickscan. Een grondige inventarisatie met als resultaat een concreet startpunt, een helder doel en onderbouwde aanbevelingen. In het traject dat volgt doorlopen we de overige 6 stappen, waarbij de duur en omvang afhangt van de situatie. U krijgt na de quickscan en voorafgaand aan het traject een all-inclusive-prijs aangeboden. Zo heeft u de kracht van een programma en het voordeel van maatwerk.

De 7 stappen van de Werkkracht bij kanker® werken in alle situaties en is de meest duurzame en daarmee voordeligste oplossing. Maar wanneer schakelt u ons het beste in?

Het eerste, ideale moment is aan het begin van het behandeltraject. Wanneer uw werknemer nog de veerkracht heeft om over zijn werkwensen na te denken. Het tweede moment is direct na het afronden van de behandelingen, als uw werknemer kampt met de gevolgen van de behandelingen en uitgedaagd wordt om weer aan de slag te gaan. Samen kijken we wat nodig is en waarbij de duur en omvang afhangt van uw situatie.

Neem gerust contact op of meld uw medewerker aan voor een quickscan.

Stappenplan

 

KWFleven met kankerOvalGroep werk en kanker