4.png

Aanmelden quickscan Re-turn

“Ik wilde weten aan welke knoppen we moesten draaien. Wat is wijsheid? Waar begin je en hoe bepaal je of je structureel op de juiste weg zit? De quickscan gaf ons inzicht.”

Natuurlijk wilt u ook weten welke investering er bij Werkkracht bij kanker komt kijken. Logisch, want de verzuimkosten van uw werknemer lopen op tot tienduizenden euro’s. Re-turn houdt van helderheid. Ook op dit vlak. Zo heeft u voor € 500 een uitgebreide quickscan: een duidelijk startpunt van de situatie van uw werknemer, inclusief onderbouwde aanbevelingen.

Daarna stellen we naar wens een vervolgtraject op, dat u volledig op maat bepaalt. We bepalen vooraf de duur en de (all-inclusive) prijs. Zo weet u waar u aan toe bent.

De meest recente wetenschappelijke kennis is verwerkt in onze quickscan. Ook laat u met het inschakelen van specialist Re-turn zien dat u uw inspanningsverplichting serieus neemt. Wilt u snel en concreet inzicht in de situatie van uw werknemer? Maak dan gebruik van het aanmeldformulier voor de quickscan. We nemen dan direct contact met u op.

 

KWFleven met kankerOvalGroep werk en kanker