6.png

Veelgestelde vragen - Over arbo en bedrijfsarts

 

Nee hoor, uw medewerker en u kunnen direct bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Dan kijken we samen wat we voor jullie kunnen betekenen.

Wij werken graag samen met bedrijfsartsen. Sterker, zij kunnen ook naar ons doorverwijzen. Onze insteek is om elkaar te versterken, en geen dubbele zaken te doen, want dat is zonde van het geld. Zo helpen we u als werkgever en uw werknemer bijvoorbeeld om de adviezen van de bedrijfsarts in praktijk te brengen.

Ja zeker. Het kan fijn zijn een second opinion te krijgen. De diagnose kanker levert immers per definitie een complexe situatie op waarin langdurig behandeld wordt. Een gespecialiseerde beoordeling is dan een uitkomst.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Dan kijken we samen wat we voor jullie kunnen betekenen.

Ja zeker. De gespecialiseerde bedrijfsarts (ook wel: klinisch arbeidsgeneeskundige) kan door middel van het opvragen van medische gegevens, een beoordeling en literatuuronderbouwing de koers van de re-integratie toetsen. Dit geeft in (medisch) complexe dossiers veel houvast. 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Dan kijken we samen wat we voor jullie kunnen betekenen.

 

 

KWFleven met kankerOvalGroep werk en kanker